separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

hronika

BRUTALAN NAPAD U BRAČU: Uz povike 'Ko je od vas Srbin, ko je Srbin?' - pretučena četiri mladića i jedna devojka


Pet osoba, među kojima dva mladića srpske nacionalnosti, lakše su povređeni na Braču kada ih je napalo više osoba. Policija je saopštila da se sumnja da su mladići napadnuti jer su srpske nacionalnosti, prenose hrvatski mediji.


Napadnuto je pet mlađih osoba od 21 do 26 godina, među kojima i jedna devojka, preneo je sajt 24sata.hr, dodajući da su u pitanju sezonski radnici.

Jedan od napadnutih mladića je za taj sajt ispričao da su napadači pitali "ko je od vas Srbin, ko je Srbin?".

"Nismo rekli ni reči, bili smo šokirani što su nas pratili i napali, a onda su počeli iz čista mira da nas udaraju, bacili su nas na pod i gazili. Devojka je pokušala da obrani kolegu, legla je na njega na pod i zagrlila ga, ali su oni nastavili da tuku i njega i nju", dodao je on.

Napad se dogodio u nedelju ujutru, a policija je uhapsila dvojicu mladića od 22 i 19 godina. Kod dvadesetdvogodišnjaka je utvrđeno da je bio u alkoholisanom stanju.

Protiv njega je podneta krivična prijava zbog pokušaja nanošenja teških telesnih povreda. Iz policije su naveli da su osim krivične prijave, protiv dvojice mladića podneti optužni predlozi s obzirom na to je da je kriminalističkim istraživanjem utvrđena sumnja da su oštećeni napadnuti jer su se među njima nalazili pripadnici srpske nacionalnosti. Policija traga za ostalim napadačima.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti