AKTUELNO

Trpela batine zbog ljubavi ili zbog novca?

Tanja Đukić, naša manekenka koja je brutalno pretučena i koja se bori za svoja prava i zaštitu od nasilnika, i dalje prolazi kroz pakao.

Naime, mnogi je podržavaju i pitaju se koji monstrum je mogao tako nešto da uradi mladoj devojci, dok ima i one manjine koja tvrdi da je Tanja sve trpela zbog novca.

Već utučenu Tanju ovakvi komentari i te kako pogađaju, a ona otkriva ko je njen dečko Čagri Tortop i kako su živeli.

- On nema stalni posao, on je producent. Nije nikakav bogataš, iznajmljivali smo stan u kom smo živeli. Naša veza je bila čista ljubav, pogotovo sa moje strane. Zbog njega sam odustala od svojih snova i karijere - govori Tanja.

- Uništio sam kola, umoran sam od svega - napisao joj je Čagri koji je očigledno imao problem sa kolima, ali je ona pokušala da ga odobrovolji i nudila mu pomoć.

- Ne ljubavi, videćeš sve slike. Uzmi šta želiš iz moje torbe, imaš i 1.000 dolara, samo nemoj biti tužan - govorila mu je Tanja.

- Kako Tašo, sve je loše - nastavljao je da kuka Čagri.

- Sve će biti u redu. Ne nerviraj se, ljubavi moja. Volim te bebo - govorila mu je Tanja.

Njih dvoje su redovno dolazili u Srbiju i posećivali njene roditelje.

- Redovno smo dolazili u Srbiju, posećivali moju porodicu, pa čak i slavili Božić i Uskrs sa njima. Oni su ga obožavali, u Srbiji je bio divan, ali to je sve, očigledno, bila maska opasnog psihopate - rekla je Tanja.

- Da li ti je u redu da letimo u petak ujutru, sledeći petak? Molim te pošalji mi broj tvog pasoša, samo 4 karte je ostalo. Volim te. Gotova je pauza, moram da radim  - napisala mu je Tanja na šta je on odgovorio da mu odgovara, što potvrđuje da su posećivali Srbiju i imali lep odnos sa Tanjinim bliskim ljudima.

#Nasilje

#Prepiska

'