AKTUELNO

Zorica Popović (54) iz naselja Gornja Draganja u Prokuplju nestala je u utorak popodne i još nema ni traga ni glasa od nje.

Njena ćerka Sanja je očajna, iako sumnja da je Zorica otišla do reke Toplice i utopila se. Ono što je najstrašnije je da do sada nije obavljena ozbiljnija potraga za nestalom.

- Moja majka je depresivna i pije lekove, ali nema ozbiljnih psihičkih poremećaja, dete od 15 meseci mi je čuvala svaki dan. U utorak popodne kada sam došla, nije je bilo. Prvo sam pomislila da je u komšiluku, a onda kako se nije vratila prijavila sam slučaj policiji. I od taga ništa. Kao da čekaju da telo samo izroni - kazala je Sanja.

Ona dodaje da se njena majka verovatno uplašila, jer je njihova kuća poplavljena 2014. godine i da je otišla do reke Toplice, koja je u blizini, da vidi kakav je nivo vode, pošto danima pada kiša i nivo reke je visok i da je slučajno pala.

- Ne znam koga sve nisam zvala. Čak i ribočuvarsku službu u Doljevcu. Znam da je prošlo više dana i da je možda telo moje nesrećne majke već u Moravi, ali ja ne mogu da stanem. Tek danas su, posle tri dana malo krenuli da je traže, ali su brzo odustali. Ne mogu da verujem da niko ne želi da se malo zauzme - kazala je očajna Sanja.

Ona dodaje da će sutra biti peti dan od kako je nema.

- Znam da je voda sada mutna, ali ja ne mogu da se smirim dok je ne pronađem - dodaje Sanja.

#Toplica Pintorović

#nestala

'