AKTUELNO

Aleksandra R, koja je osumnjičena da je jednog uglednog Beograđanina ucenjivala njihovim zajedničkim snimcima i pretila da će ih poslati njegovoj porodici, uznemirujuće poruke slala i supruzi svog aktuelnog partnera.

Aleksandra R. (48), koja se sumnjiči da je ucenjivala jednog uglednog Beograđanina tražeći mu novac ukoliko ne želi da njegova porodica vidi njihove zajedničke snimke, uznemiravala je i pretila supruzi svog aktuelnog partnera Mladena Đ. (51), koji je s njom uhapšen zbog ovog krivičnog dela.

Kako su mediji pisali, sumnja se da je upravo novi partner Aleksandre R. - Mladen Đ. bio posrednik koji se sastao sa ucenjenim i preuzeo 4.000 evra, koliko im je ovaj dao.

Tražila "audi"

Podsetimo, kada su mu tražili još 15.000 evra, on je sve prijavio policiji i tako su početkom nedelje i uhapšeni.

Inače, kako su mediji pisali, Aleksandra R. zaposlena je u Državnoj revizorskoj instituciji, i to na poslovima revizije direktnih i indirektnih korisnika budžeta Republike Srbije. S muškarcem kog je, kako se sumnja, ucenjivala navodno je bila u vezi do pre nekoliko meseci.

- Pre oko mesec dana Aleksandra R. počela je da šalje uznemirujuće poruke supruzi Mladena Đ., čoveka koji je osumnjičen da je zajedno s njom ucenjivao njenog bivšeg partnera. Interesantno je da od supruge svog partnera zahtevala da joj doveze njegov automobil "audi A3", kao i lične stvari. Ženi je pretila da će da završi u zatvoru i da zna sve o njoj, a u porukama koje joj je slala preko društvenih mreža pozivala se upravo na svoju funkciju - kaže izvor.

"S njom nema šale"

On otkriva da se Aleksandra R. u brojnim porukama koje je slala supruzi svog dečka pozivala čak i na svoje veze i poslovne kontakte sa srpskim ministrima.

- Pretila je da s njom nema šale, jer je ona zbog posla koji radi "vrh države", praktično da joj se sve može, pa čak i da joj uništi život - otkriva izvor.

On navodi i da, koliko mu je poznato, od Ivane Đ. nije tražila novac, već automobil i sve stvari Mladena Đ.

Podsetimo, iz Državne revizorske institucije za Kurir su potvrdili da kod njih postoji zaposlena sa imenom i prezimenom osumnjičene, ali da oni o njenom eventualnom hapšenju nisu obavešteni. S druge strane, njene kolege iz te institucije rekle su za Kurir da nisu iznenađene hapšenjem i da je ona i ranije pravila skandale.

#Beograd

'