AKTUELNO

Saga o zaječarskom vampiru sve je luđa i luđa, a o ovoj temi raspreda se u svakoj kući u Zaječaru! Uz kaficu to je glavna tema, a narod ne može čudom da se načudi.

Ali ljubav kao ljubav uvek je slepa pa su ljudi kadri da zbog nje čine sve i svašta.

- Ostavila me je, pa sam smislio kako da mi se opet vrati. Mislio sam da, kad vidi da mračne sile imaju nešto protiv njene nove veze, da će opet biti moja. Pratio sam njenog ljubavnika i čučao ispod prozora. Sve sam čuo šta su pričali i pojavljivao sam se u pravom trenutku. Vampirske zube sam kupio na vašaru, šminku u prodavnici, a plašt sam napravio sam od ćebeta - ispričao je zaljubljeni D. D.

Podsetimo, D. D. (33) saslušan je nakon što su inspektori otkrili da je danima maskiran u utvaru uhodio svoju nekadašnju devojku V. P. (46) i njenog novog partnera (60) i plašio ih dok su bili intimni.

D. D. (33) iz okoline Zaječara uhapšen je zbog sumnje da je prerušen u vampira danima plašio svoju bivšu devojku V. P. (46) i njenog novog partnera (60) dok su imali seksualne odnose. Neverovatan slučaj šokirao je zaječarsku policiju, a lov na vampira trajao je čitavih 10 dana.

Foto: Pixabay.com

- Žena V. P. uletela je u PU Zaječar i uspaničenim glasom povikala: "Brzo, moram da razgovaram sa glavnim, ne mogu više da izdržim!" Kada su videli u kakvom je stanju žena, policajci su se zabrinuli i pomislili da joj se desilo nešto strašno, da je možda silovana ili zlostavljana, pa su je odmah sproveli kod inspektora - kaže naš izvor i dodaje da je inspektor ostao zabezeknut kada je čuo njenu priču.

- Ako vi ne uhapsite vampira, ja ću da se ubijem! - počela je V. P. i kroz plač nastavila:

- Dugo sam udovica. Imam prijatelja i neko vreme smo u vezi. Ma izem ti ja tu vezu! Moj muškarac dođe kod mene, sedimo, pričamo, večeramo... Onda počnemo da se malo milujemo i sve bude u redu, ali baš kad treba da krene "ono", eto ti ga vampir! Lupa na prozor, kezi se, a ona dva zuba što bodu vrat velika kao prst! Vija onaj plašt i riče ko pobesneli konj. Moj muškarac i ja premremo od straha. Normalno, posle toga nema seksa, ko bi se seksao.

Žena je ispričao da se ista stvar dešavala i kod nje u kući, ali i u kući njenog partnera.

- Više od 15 puta smo videli vampira. Sve bude lepo dok ne krenemo u akciju. Došla sam da ga prijavim, da ga odmah uhapsite ili mu probijte kolac... Ne mogu više ovo da izdržim - ispričala je V. P., a njenu priču potvrdio je i njen muškarac.

#Policija

#Vampir

#Zaječar

'