AKTUELNO

Ne kaje se zbog monstruoznog ubistva!

- Da, ubio sam je i ne kajem se zbog toga. Mnogo je razloga zbog kojih sam to uradio - nikada nije bila kući, nije vodila računa o deci, sve sam radio ja... Da njen otac nije zabadao nos gde ne treba, do ovoga nikada ne bi došlo. Morao sam da mu se osvetim, a kada bude gledao vesti, znaće zbog čega - rekao je monstrum Slobodana Miljuša (37) koji je u Las Vegasu ubio suprugu Zvjezdanu.

Miljuš je putem video-linka razgovarao sa novinarkom kanala FOX5 objašnjavajući šta ga je dovelo do toga da pretuče svoju suprugu Zvjezdanu Bencun bejzbol palicom, usled čega je ona kasnije preminula.

Na prvo pitanje novinarke da li je ubio svoju suprugu, Slobodan je odgovorio potvrdno ne pokazujući ni trunku žaljenja zbog zverstva koje je počinio.

Da, ubio sam je. I ne, ne kajem se zbog toga nimalo

Potom ga je novinarka upitala zbog čega, na šta je on odgovorio da postoji mnogo toga iz njihovog privatnog života što ga je navelo na gnusan zločin.

- Lagala je o mnogim stvarima. Lagala je o varanju, nikada nije vodila računa o deci, stalno je bila van kuće, stalno je radila, radila, radila... Ja sam se bavio i kućnim poslovima, prao sam sudove, kuvao... - kazao je Slobodan ravnodušno.

Jedini trenutak kada je pokazao emociju bio je kada mu je novinarka postavila pitanje o njihovim sinovima. Upitan da kaže da li je zabrinut za svog 13-godišnjeg sina koji ga je zatekao neposredno nakon ubistva kako leži pored njegove okrvavljene majke, Slobodanu su krenule suze.

- Zabrinut sam za njega veoma. Voleo bih da nije video ništa od toga, ali je video. Ništa se od ovoga ne bi dogodilo da njen otac nije gurao nos u stvari koje ga se ne tiču. Sada deca rastu i bez svog oca - kazao je Slobodan.

Reporterka ga je upitala da li je ovo ubistvo bilo osveta Zvjezdaninoj porodici, on je kazao: "Ne njenoj porodici, već njenom ocu", ne želeći da govori o detaljima sukoba koji je po svemu sudeći imao sa svojim tastom i dodajući da će on znati o kakvoj osveti je reč kada bude video vesti.

Žrtvina sestra: Laže, naš otac je divan čovek

Nakon što je čula šta je Slobodan govorio o njenom ocu, Zvjezdanina sestra kazala je za FOX5 da je Slobodan monstrum i da sve laže. Takođe je rekla da je njihov otac divan čovek i da je pomagao Zvjezdani i Slobodanu u zajedničkom životu.

Povodom stravične tragedija oglasio se i Zvjezdanin prijatelj i kolega Džeremaja Hamilton, koji je kazao da se za Zvjezdanom intenzivno družio i radio kao agent za prodaju automobila protekle dve godine.

- Verujem da je ona želela da bude što dalje od njega. Ponekad je dovodila i decu na posao. Da nije bilo nje, ja nikada ne bih postao agent kakav sam danas. Znam da su pokrenuli postupak za razvod - ispričao je Zvjezdanin kolega i prijatelj.

Stravično ubistvo dogodilo se u Las Vegasu u Americi. Slobodan Miljuš (37) krvnički je pretukao svoju suprugu Zvjezdanu Bencun, a ona je podlegla stravičnim povredama u bolnici.

Da tragedija bude još veća, ubistvu je posvedočio Zvjezdanin i Slobodanov stariji sin (13).

Nesrećno dete zateklo je u kući Slobodana kako leži pored krvave Zvjezdane. Odmah je otrčalo do obližnje pumpe i pozvalo policiju. Oni su ubrzo stigli na mesto odakle je dečak zvao, pokupili ga i svi zajedno su se uputili ka kući gde su zatekli užasavajuću scenu.

#Ubistvo

'