AKTUELNO

Nezapamćena nesreća na autoputu kod Vrčina!

U saobraćajnoj nesreći na autoputu Beograd-Niš na Begaljičkom brdu poginuo je 38-godišnji vozač automobila marke pežo sa kragujevačkim registarskim tablicama. Nesreća se dogodila kada je pežo nadomak Beograda, dok se kretao ka prestonici, izleteo desno, van kolovoza, udario u betonski stub i zatim se odbio u levu stranu, te udario u zaštitnu ogradu između dve kolovozne trake.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Od siline udarca delovi automobila razleteli su se po putu.

Odmah za pežoom naišla su dva automobila Vlade Republike Srbije, a u jednom od njih nalazila se ministarka za evropske integracije Jadranka Joksimović. Ti automobili naleteli su na otpale delove pežoa.

Foto: TV Pink Printscreen

U vozilima Vlade, audiju i leksusu nije bilo povređenih. Ti automobili delimično su oštećeni. Putnici iz tih automobila pozvali su Hitnu pomoć i policiju odmah nakon nesreće.

Na mestu udesa lekari Hitne pomoći konstatovali su smrt vozača pežoa. Saobraćajna policija obavila je uviđaj u prisustvu dežurnog javnog tužioca.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon uviđaja telo nastradalog čoveka odneto je na obdukciju, a ostaci slupanog vozila na vanredni tehnički pregled. Tokom dalje istrage biće utvrđene sve okolnosti ove saobraćajne nesreće.

Pročitajte još: SAOBRAĆAJNA NESREĆA NA AUTO-PUTU KOD VRČINA: Automobil izleteo sa kolovoza, MUŠKARAC POGINUO na licu mesta, a onda su na rasute delove naletela kola VLADE SRBIJE! (FOTO)

#Auto-put

#Sudar

#Tragedija

#Vrčin

'