separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

hronika

Tragedija kod Leskovca: Rođaci se posvađali zbog drva za ogrev! Počelo banalno, završilo se krvoprolićem


Užas!


Aleksandar Aca J. (47) iz Donjeg Brestovca kraj Leskovca uhapšen je zbog sumnje da je hicima iz pištolja ubio svog rođaka Sašu J. (45) pred njegovom suprugom! On je juče oko 8.30 sati presreo Sašu na seoskom putu, dok je sa suprugom išao pešice ka Kutlešu, i hladnokrvno pucao u njega. Motiv ubistva je dugogodišnja netrpeljivost, koja je kulminirala posle banalne svađe ko je kupio više drva za ogrev!

Kako saznajemo, između dvojce rođaka je najpre izbila svađa i tuča, a zatim je usledilo krvoproliće.

- Čula se galama, ali tome niko nije pridavao pažnju. Posle svađe su se i potukli, a onda se sve utišalo i Saša je sa ženom krenuo nešto da obavi. Međutim, Aca ga je sustigao i sasuo u njega tri metka, dva u stomak i jedan u grudi. Kada je došla policija, on se mirno predao - kaže meštanin Donjeg Brestovca.

Kako saznajemo, njih dvojica su živela u romskom naselju nadomak železničke stanice. Često su se prepirali i koškali, a poslednja svađa među njima izbila je oko toga koliko svako od njih koristi ogreva.

Meštani Brestovca kažu da je ovo ubistvo rezultat sukoba koji je trajao godinama.

- Često su se tužili, a porodična slavlja su koristili da pokažu ko je u pravu tako što su se međusobno omalovažavali - navode poznanici osumnjičenog.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti