AKTUELNO

Nenad P. (25) izvukao iz kafića 29-godišnju T. J. i brutalno je zlostavljao. Ona iz straha najpre nije smela da ga prijavi, manijak uhapšen tek kad su joj konstatovane povrede od batina i silovanja.

Nenad P. (25) iz Dimitrovgrada uhapšen je zbog sumnje da je u noći između petka i subote u Pirotu silovao bivšu devojku T. J. (29), čiji otac radi u Višem javnom tužilaštvu u tom gradu! Nesrećna devojka iz straha najpre nije smela da prijavi monstruma, ali je on uhapšen juče, tek nakon što su joj lekari konstatovali brojne povrede od batina i seksualnog iživljavanja.

Istraga u toku

Izvor iz istrage kaže da je u toku istraga tokom koje će biti utvrđeni svi detalji zlostavljanja.

- Prema izjavama svih svedoka, ali i zlostavljane devojke, ona je u petak uveče u jednom kafiću u Pirotu videla Nenada. On joj je prišao, ali T. J. nije želela da priča s njim. Nenad je pobesneo, pa ju je zgrabio za ruku i izvukao iz lokala. Odvukao ju je u obližnji mračni sokak, preteći joj da će je ubiti od batina što ga je ostavila. Potom ju je čupao za kosu, pocepao joj odeću, oborio na zemlju i silovao. Zatim joj je zapretio da će je ubiti ako ga prijavi - priča naš izvor.

Nesrećna devojka je sva u modricama i izmučena otišla kući, ali je u početku čak i porodici negirala da je bila silovana. O svemu je obaveštena policija, ali T. J. je tada i njima rekla da se ne seća svih detalja torture, pa je čak i kazala da nije sigurna da li je silovana?!?

- Bilo je očigledno da je prestravljena i da zbog pretnji i torture nije smela da ispriča sve detalje. Zbog svega toga je odvedena na detaljni lekarski pregled, uključujući i ginekološki - navodi Informerov izvor blizak istrazi.

Lekarskim pregledom je, prema njegovim rečima, potvrđeno seksualno napastvovanje, pa je osumnjičeni Nenad ubrzo uhapšen i zadržan u pritvoru do 48 sati. Tek tada se i T. J. osmelila da otkrije još detalja o torturi.

Negirao prisilu

Na drugoj strani, Nenad je u policiji priznao da je bio sa bivšom devojkom u kafiću.

- Kazao je da su zajedno izašli, njenom voljom, i poricao je da joj je uradio bilo šta na silu. Tvrdio je da su imali dobrovoljan seks. U daljem toku postupka utvrdiće se sve ostale okolnosti slučaja - kazao je naš sagovornik.

Otac zlostavljane devojke je, prema nezvaničnim saznanjima, zaposlen u Višem javnom tužilaštvu u Pirotu, ali u ovoj instituciji, zbog zaštite identiteta žrtve, nisu želeli da se oglašavaju o ovom slučaju.

Inače, ako Nenad bude optužen za silovanje, preti mu kazna do 12 godina zatvora.

#Pirot

#Silovanje

'