separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

hronika

RAT CRNOGORSKIH KLANOVA: UBIJEN ŠKALJARAC DARKO MIJOVIĆ U NEMAČKOJ - Sudili su mu za ubistvo Nemanje Medina čije telo nikada nije nađeno!


Podgoričanin Darko Mijović ubijen je jutros u Nemačkoj, a medijima je iz više izvora potvrđeno da su ubijeni bili bliski škaljarskom kriminalnom klanu


Prema saznanjima crnogorskih medija, u vatrenom obračunu stradao je još jedan državljanin Crne Gore, Nikola Jovanović, a hici su pogodili i trećeg muškarca koji je bio sa njima.

Pucnjava se dogodila u stanu u kojem su boravili Mijović i druge dve osobe.

Mijović je krajem marta oslobođen optužbi za ubistvo Petrovčanina Nemanje Medina. On i Baranin Vladimir Ulama optuživani su da su 8. jula 2016. godine oteli i potom ubili Medina.

Podsetimo, nestanak Medina porodica je policiji prijavila u subotu, 9. jula 2016. godine, u jutarnjim časovima. Član porodice je rekao da se Nemanja nije javljao porodici od 8. jula uveče, te da nakon toga nisu mogli sa njim da uspostave kontakt.

Četiri dana kasnije pronađen je zapaljeni automobil pored lokalnog puta Virpazar - Rijeka Crnojevića, u mestu Jabukov dol, a Medin i Ulama 31. avgusta pretprošle godine zvanično su osumnjičeni za otmicu.

Ovo je prvi slučaj u Crnoj Gori, da se sudi za ubistvo čoveka čije telo nije pronađeno.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti