separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

hronika

OVO JE NEMANJA KOJI JE POGINUO U UMČARIMA - Tinejdžer stradao samo šest dana pred rođendan! (FOTO)


Nemanja Lazarević (15) poginuo je u subotu, nešto pre ponoći u Umčarima kada se, vozeći bez dozvole očev automobil marke "mercedes", zakucao u drvo pri ogomnoj brzini.


Nemanja, koji je 18. maja trebalo da napuni 16 godina, pre stravične nesreće bio je u obližnjem kafiću sa drugovima. Oko 11 sati je krenuo kući i povezao druga sa sobom. Kada ga je ostavio, stigao je u svoj dom i, kako pričaju poznanici, legao u krevet. Nakon toga ga je, navodno, drugo društvo pozvalo da se nađe sa njima.

Autor: Printscreen Facebook/Privatna arhiva

Sudeći po rečima komšija, u njegovom automobilu nalazile su se stvari prijatelja i on je tada krenuo da ih usput vrati. Međutim, do dogovorenog mesta nije uspeo da stigne, a nastradao je na nešto više od jednog kilometra od svoje kuće.

Autor: Pink.rs

Prema rečima ljudi koji žive u kući preko puta mesta nesreće, i koji su prvi pristigli u pomoć nastradalom dečku, Nemanja je pri velikoj brzini verovatno izgubio kontrolu nad vozilom i pri tom udario o ivičnjak na putu. Auto se odbio i zakucao u drvo pokraj puta.

Na osnovu tragova kočenja, Nemanja je vozeći velikom brzinom, krenuo da se zaustavlja tek jedan metar pre nego što je sleteo sa puta i poginuo.

Autor: Pink.rs

Meštani navode kako je Nemanja i ranije vozio očev automobil, i tvrde da je retko pio alkohol jer je bio dijabetičar i primao insulin.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti