separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

hronika

VELIKA AKCIJA BIA I MUP: POGLEDAJTE HAPŠENJA ŠIROM SRBIJE - Privedeni su špediter, direktori, službenici opštine i ministarstva (FOTO+VIDEO)


Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova i Bezbednosno-informativne agencije, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu uhapsili su pet osoba zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo trgovina uticajem. Portal Pink.rs donosi snimak hapšenja.


Uhapšeni su Bojan Mišić, špediter iz Niša i vlasnik i direktor BRW CARS, Draško Kandić, službenik firme TRACE SERBIA i Milenko Nikić, visokorangirani službenik u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Vlade Srbije i odgovorno lice jedne firme.

Autor: Tanjug Printscreen

Kako se sumnja, oni su u više navrata zahtevali 37.500 evra od odgovornog lica humanitarne organizacije „28 jun“, kako bi osumnjičeni M.N. posredovao da dobije dozvolu Agencije za lekove i medicinska sredstva za uvoz medicinske opreme i sredstava ukupne vrednosti 691.000 dolara, a koji su predviđeni kao donacija Kliničkom centru Niš.

Autor: Tanjug Printscreen

B.M. i D.K. su uhapšeni prilikom primopredaje jednog dela novca od 17.000 evra.

Autor: Tanjug Printscreen

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti