separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

hronika

UPUCAN U STOMAK I BORI SE ZA ŽIVOT! NOVI DETALJI POKUŠAJA UBISTVA u Železniku!


Nemanja J. (27) iz Beograda teško je ranjen kada je napadač u njega ispalio nekoliko hitaca iz vatrenog oružja u ulici Milanka Mijalkovića.


Nemanja J. (27) iz Beograda, teško je ranjen u petak uveče, kada je nepoznati napadač u njega ispalio više hitaca iz vatrenog oružja u ulici Milana Mijalkovića u beogradskom naselju Železnik.  

Prema infomracijama, krvavi napad dogodio se oko 23:10, u trenutku kada je mladić isparkiravao automobil marke "Reno Megan".  

Pogođen u stomak i u ruku  

Kada je ušao u vozilo i krenuo, nepoznata osoba mu je prišla i zapucala u njega kroz zatvoreni prozor "renoa". Meci su probili staklo i pogodili ga u stomak i u desnu ruku - kaže izvor iz istrage.  

On se, nakon što je ranjen, zakucao u zid zgrade.  

Prema informacijama, mladić je tada izgubio kontrolu nad vozilom. Kada je Nemanja pogođen, auto je bio u pokretu, pa je on izgubio kontrolu nad njim. Vozilo je nastavilo nekontrolisano da se kreće i zakucalo se u zid obližnje zgrade i tu se zaustavilo. Na sreću, brzina kola nije bila velika, pa nije došlo do veće katastrofe.  

 Hitna pomoć je brzo stigla na mesto pucnjave i teško povređenog mladića odvezla u Urgentni centar, gde se lekari bore za njegov život.  

Motiv nepoznat  

Ispalio je više hitaca u mladića, a zatim pobegao u nepoznatom ptavcu. Policija je odmah pokrenula poragu za njim i proverava se motiv pokušaja ubistva. Prema nekim nepotvrđenim informacijama, reč je o lokalnom obračunu, a za sada nema informacija šta bi mogao da bude motiv.  

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti