AKTUELNO

Upoznali se i zavoleli u Nemačkoj.

Mladić i devojka iz Srbije poginuli su juče u okolini Frankfurta u stravičnom sudaru sa policijskim vozilom koje je pod rotacijom jurilo na mesto gde se nekoliko minuta pre toga srušio avion u kom je bila jedna od najbogatijih žena u Rusiji, Natalija Fileva. U sudaru su poginuli Alen K. (24) i Medina B. (22) iz okoline Prijepolja.

Mladi verenici iz Srbije, koji već godinama žive i rade u Nemačkoj, stradali su kada je na njih naletelo policijsko vozilo pod rotacijom. Od siline udarca oni su poginuli na licu mesta, a u nesreći su povređene tri osobe.

Alen K. je inače rodom iz Prijepolja, a njegova verenica Medina iz Brodareva, međutim upoznali su se i zavoleli u Nemačkoj.

Foto: Privatna arhiva

Porodica poginule devojke kaže da su u nedelju ujutro saznali za tragediju, a da je policija tog dana par sati ranije pokucala na vrata Alenovim roditeljima i saopštila im tragične vesti.

- U nedelju oko devet sati nam je javljeno da su poginuli u saobraćajnoj nesreći. Sat i po ranije njegovim roditeljima i njenom bratu nemačka policija je, zajedno sa lekarima, pokucala na vrata i saopštila da se dogodila teška saobraćajna nesreća u kojoj su njihovi najmiliji poginuli - kaže rođak stradale Medine.

Medina ima sestru i brata, a u Brodarevu gde imaju kuću dolazili su uglavnom samo za vreme godišnjih odmora. Njen verenik Alen živeo je sa bratom u Nemačkoj.

U avionskoj nesreći, na koju je žurila policijska patrola koja se sudarila sa verenicima iz Srbije, stradala je jedna od najbogatijih žena iz Rusije, Natalija Fileva, suvlasnica kompanije S7 Airlines. U nesreći su poginuli i pilot i otac milionerke.

#Nemačka

#Poginuli

#Porodica

'