separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

hronika

NE VERUJE SRCE PAMETI! Potresno obraćanje Zorana Marjanovića: Suprug ubijene pevačice otkrio kako se oseća, ali i zašto mala Jana nije došla na majčin grob (VIDEO)


Suprug ubijene pevačice Zoran Marjanović kaže da mu je izuzetno teško bez Jelene, posebno kako njihova ćerka Jana odrasta.


- Ne znam šta da kažem. Ono što sam ja prošao i moja porodica i mučenica moja žena to je strašno. Evo posle tri godine ne mogu da povreujem šta me je snašno i šta se dogodilo. Vreme se sabije u jedan neki momenat i jednostavno čovek u tom periodu nije svestan šta se zapravo desilo - naveo je Marjanović.

Opisujući kako se oseća, on je citirao reči popularne pesme "Ne veruje srce pameti" i dodao da je svestan šta se dogodilo, ali duša to ne prihvata. 

Autor: Pink.rs

Situacija je sve teža kako dete odrasta. 

- Ima tu i lepih stvari,  sve asocira na nju i velika je bol što nije sa nama, da bude i uz Janu, da prati njen razvoj. Ona je bila jako pozitivna osoba, radovala se svakom dečijem napretku i jako je teško biti sam sa detetom posle svega ovoga - kaže Marjanović.

Dodao je da je Jana htela da dođe na groblje, ali da je ipak ostala u školi jer su procenili da ne treba da dođe.

Autor: Pink.rs

- Nisu joj potrebne te traume - naveo je Zoran koji očekuje da će pravda ugledati svetlost dana, kao što to uvek i bude.

 - Ne znam kako da komentarišem kao lošu sudbinu ili splet loših okolnosti ili spoj loših ljudi. Polazim od sebe - ja nikada ne bih osudio nekoga za koga nisam siguran da je nešto učinio pogotovo za ovakav zločin - istakao je Jelenin udovac komentarišući navode pojedinih medija.  

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti