separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

hronika

PINK.RS na groblju Zbeg u Borči! TUGA NA GROBU JELENE MARJANOVIĆ: Stigao muž, a SVEKRVA UBIJENE PEVAČICE SE NIJE POJAVILA NI OVAJ PUT! (VIDEO)


Pink.rs je povodom godišnjice smrti Jelene Marjanović posetio grobno mesto gde svirepo ubijena pevačica počiva, a nešto oko 11 sati na grob je došao njen suprug Zoran sa ocem, bratom, snajom i sinom.


Jelena Marjanović ubijena je 2. aprila 2016. godine, a na njenom grobu danas su njeni najbliži upalili sveće.  Na grob je stigao i sveštenik koji će održati parastos.

Svekrva ubijene pevačice ni ovaj put nije došla na pomen.

Autor: Pink.rs

Autor: Pink.rs

Autor: Pink.rs

Autor: Pink.rs

I ranijih godina povodom godišnjice smrti na Jelenin grob su izlazili članovi njene familije, ali i porodice njenog supruga Zorana sa kojim je živela. 

Autor: Pink.rs

Majka otišla za ćerkom dozivajući njeno ime! 

Zorica Krsmanović (53) umrla je u Borči, u oktobru prošle godine, dozivajući svoju mrtvu ćerku. Nije dočekala da sazna ko je ubio njeno dete, i izdahnula je na rukama rođene sestre. Prethodne večeri Zorica je od zeta Zorana Marjanovića tražila da joj dovede unuku Janu.

Ubistvo Jelene Marjanović još nije rešeno. Ubijena je žena u sred belog dana, a njeno dete godinu dana kasnije je saznalo da mame više nema. 

Autor: Pink.rs

Jelena je pronađena u kanalu na nasipu Crvenka u Borči , na dva kilometra od mesta na kojem je poslednji put viđena dok je džogirala. 

Autor: Pink.rs

Autor: Pink.rs

Zbog ubistva pevačice dva puta je podizana optužnica protiv njenog supruga Zorana. 

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti