separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

hronika

SRBI POGINULI U STRAVIČNOJ NESREĆI U KOJOJ JE STRADALA RUSKA MILIONERKA: Par iz Srbije izgubio život u udesu sa nemačkom policijom


Muškarac i žena iz Srbije poginuli su u spletu nesrećnih okolnosti, koji je pokrenut padom aviona kod Frankfurta, kada je stradala ruska milionerka.


Portal Sandžak lajv piše da su se u tom vozilu nalazili muškarac iz Prijepolja i njegova verenica iz Brodareva.

Fileva, još jedan putnik iz aviona i pilot poginuli su u avionu koji se srušio na zapadu Nemačke, a prema pisanju Dojče Velea, veruje se da su sve troje ruski državljani. 

Ruska kompanija "S7 Erlajns" identifikovala je jednu od žrtava kao Nataliju Filevu, koja je bila i suvlasnica te kompanije.

Autor: Tanjug

U pilicijskom automobilu koji je jurio na mesto nesreće i sudario se s drugim vozilom povređene su tri osobe, a portal Sandžak live preneo je da su u drugom automobilu stradali muškarac iz Prijepolja i njegova verenica iz Brodareva.

Fileva (55) je na Forbsovoj listi za 2018. četvrta najbogatija žena u Rusiji, a njeno bogatsvo procenjuje se na 660 miliona dolara (534 miliona evra). 

Kako prenose ruski mediji, veruje se da su u avionskoj nesreći poginuli i pilot i otac Fileve, dok se u saopštenju policije navodi da će putnici najverovatnije biti identifikovani tek sledeće nedelje.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti