AKTUELNO

Baba nasred ulice zaklala dečaka (7) sa Kosova dok se vraćao iz škole.

Cela Švajcarska je u šoku nakon što je 75-godišnja žena juče u Bazelu do smrti izbola 7-godišnjeg dečaka sa Mergima L. sa Kosova. Naime, ona je nasrnula na njega nožem nasred ulice, dok se vraćao iz škole.

Motiv ovog događaja još nije objavljen, a policija je pokrenula istragu. Teško povređenog dečaka pronašla je učiteljica u lokvi krvi. Odmah je pozvala hitnu pomoć, ali je sedmogodišnjak izdahnuo po prijemu u bolnicu.

Prema podacima lokalnih medija, starica je dečaka ubola nožem u vrat, zadavši mu na taj način fatalnu povredu.

Foto: Tanjug

Stravičan zločin dogodio se juče oko 12:45, a dečakova majka Fatma L. tek je oko 20 sati saznala da joj je sin ubijen. Naime, njoj je rečeno da joj je dete povređeno u saobraćajnoj nesreći i da je umro od posledica krvarenja.

Majci nije dozvoljeno da vidi sina i, kako prenosi “Kosova Klan” od izvora iz porodice, u jako je teškom psihičkom stanju.

Foto: Facebook

- Veoma mi je žao. Ne mogu da verujem šta se dogodilo. Moj dečak je otišao zauvek! Ne znam zašto je ubila mog sina! Uništila nam je živote – rekla je jecajući neutešna majka.

Inače majka, koja već sedam godina živi u Švacarskoj, a čiji muž je odrastao u Bazelu, obično svakog dana ide po dete u školu, ali ovog kobnog dana nije mogla jer joj je mlađe dete bilo bolesno. U vreme ubistva, otac je bio na poslu.

Foto: Facebook

ŠKOLA U KOJU JE DEČAK IŠAO ZAVIJENA U CRNO

Učenici i nastavnici škole u koju je dečak išao ne mogu da veruju šta se dogodilo dečaku. Oni su, kao i drugi građani Bazela, otišli na mesto tragedije kako bi položili cveće i zapalili cveće, a svaki školski čas počinje pričom o ovom zločinu.

Pročitajte još: Užasan zločin u Švajcarskoj: Baba nasred ulice ZAKLALA DEČAKA (7) sa Kosova dok se vraćao iz škole! (FOTO)

#Kosovo

#Nož

#Ubistvo

#Švajcarska

'