AKTUELNO

Viktorija Rumenović (60) ubila je svog nevenčanog muža Slobodana Lukića (57) zabivši mu nož u grudi u subotu oko 22 časa u Novoj Pazovi.

Kako se saznaje, posle kraće svađe žena je dohvatila nož i ubola svog partnera jednom u grudi. Lukić je podlegao povredama i ubrzo preminuo.

- Žena je uhapšena i određeno joj je zadržavanje od 48 sati kada će u zakonskom roku uz krivičnu prijavu biti dovedena u Više javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovići - rekli su iz policije.

Njih dvoje su živeli u vanbračnoj zajendici u Ulici Svetozara Markovića broj 18.

Prema rečima meštana Nove Pazove, Viktorija se pre desetak godina doselila iz Beograda sa tadašnjim suprugom. Ali ju je ubrzo zadesila velika tragedija.

PROČITAJTE JOŠ: PORODIČNO NASILJE U NOVOJ PAZOVI - Žena osumnjičena da je ubila muža nožem! (VIDEO)

Došli su iz Beograda, da se malo sklone od grada. Muž joj je bio taksista i ljudi su ga znali kao dobrog i mirnog čoveka. Ali je se pre nekoliko godina ubio, niko ne zna zašto je to uradio, svi smo tada ostali u šoku. Ubio se iz pištolja u istoj toj kući gde je ona ubila čoveka sa kojim se posle zbližila i na kraju živela - kaže jedan od komija.

On dodaje da se Viktorija posle tog kobnog dana promenila i da je "postala čudna". Po svedočenju komšija, uskoro se propila, nije se ni sa kim više družila.

- Jedino što bi svakog uljudno pozdravila na ulici i to je bio početak i kraj njene komunikacije.

Sa ubijenim Lukićem bila je u vezi oko godinu dana, ali su često prekidali, pa se opet mirili. Međutim, komšije kažu da nisu čule svađu iz njihove kuće. On je radio kao zidar i takođe je voleo da popije, te bi često prolazio ulicom u alkoholisanom stanju.

- Koliko ja znam, slagali su se, ali nikada ne znaš šta se ljudima u glavama događa. Viktorija nije bila agresivna, naprotiv, volela je životinje, puno joj je dvorište udomljenih pasa i mačaka. Verovatno je alkohol kriv za sve, možda nije ni svesna šta je učinila - rekla je komšinica V. M.

#Ubistvo

#nova pazova

'