separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

hronika

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK IZ NOVOG PAZARA - POKUŠAJ UBISTVA NASRED ULICE! Napadač prilazi mladiću i vadi pištolj, luda sreća spasila čoveku glavu! (VIDEO)


Napad se dogodio na Jošaničkom keju.


Da mladić iz Novog Pazara jučerašnji dan treba da slavi kao drugi rođendan vidi se i na snimku pokušaja ubistva koje se dogodilo nasred ulice. Napad se dogodio na Jošaničkom keju, a srećom po njega, oružje je zatajilo, piše Sandžak danas.

Mladić u šarenoj jakni kao da nešto ili nekoga čeka ispred prodavnice. U jednom trenutku, muškarac, obučen u tamnu jaknu, sa kapuljačom na glavi prolazi pored prodavnice i odlazi dalje. Nekoliko trenutaka kasnije, ista osoba pritrčava, dok mladić stoji okrenut leđima. Napadač pokušava da puca u njega, ali oružje ga izdaje. "Meta" se tada daje u beg, ali pada, opet, srećom po njega, napadač se nije snašao. Kreće ka njemu, ali ubrzo odustaje, okreće se i trči u suprotnom pravcu.

Ovaj neuspeli pokušaj ubistva zabeležen je na snimku video nadzora obližnjeg objekta.

Autentičnost ovog snimka je nezvanično potvrđena u novopazarskoj policiji koja preduzima sve radnje na identifikaciji i hapšenju napadača.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti