AKTUELNO

Grupa je, kako se sumnja, na teritoriji Palilule i Starog grada preprodavala gotovo sve vrste opojnih droga, heroin, kokain, amfetamin i marihuanu.

Tužilaštvo za organizovani kriminal pokrenulo je danas istragu protiv šest osumnjičenih za dilovanje droge na teritoriji beogradskih opština Stari grad i Palilula i zatražilo od suda da im odredi pritvor.

Juče je uhašeno pet članova ove grupe, Miloš Vučičević, Nebojša Džabić, Nemanja Ilić, Aleksandar Manić i Jasmin Ismaili, dok se za šestim osumnjičenim M.F. i dalje traga.

U tužilaštvu su precizirali da je nakon saslušanja osumnjičenih doneta naredba o sprovođenju istrage protiv šest osoba, osumnjičenih za izvršenje krivičnog dela nezodovljena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Foto: MUP Srbije

Tužilaštvo je takođe predložilo sudiji za prethodni postupak Posebnog odeljenja Višeg suda u Beogradu da osumnjičenima odredi pritvor.

Ova grupa na čelu sa M.F, u dužem vremenskom periodu je, kako se sumnja, na teritoriji Palilule i Starog grada preprodavala gotovo sve vrste opojnih droga, heroin, kokain, amfetamin i marihuanu.

Oni su za transport narkotika koristili vozila auto-škole i rent a kar agencije, koje su u vlasništvu pojedinih članova grupe, dok su drugi članovi radili na poslovima obezbeđenja pojedinih ugostiteljskih objekata u Beogradu što su koristili za preprodaju narkotika.

#Beograd

#Pritvor

#Tužilaštvo

'