AKTUELNO

Devojčica L. F. iskrala se iz kuće i upala u rupu punu vode u selu Velika Greda kod Vršca, dok je petoro njene braće i sestara sa babom bilo u kući.

Devojčica L. F, stara svega dve godine, udavila se u utorak, oko 14 sati, u dvorištu porodične kuće u selu Velika Greda kod Plandišta. Devojčica je sa petoro braće i sestara bila u kući, ali se iskrala baki koja ih je čuvala i izašla napolje. Nehotice je upala u jamu pune vode u dvorištu i udavila se!

Prema rečima poznanika porodice, nesreća se dogodila dok je baka bila u kući s ostalom decom.

PROČITAJTE JOŠ: HOROR KOD PLANDIŠTA: Devojčica (2) upala u rupu sa vodom i udavila se

- Baka je bila zadužena da čuva malecku L. F. i njenu braću i sestre. Dok je radila u kući i bavila se drugom decom, devojčica se neopaženo iskrala i otišla u dvorište. Jadna žena nije ni primetila da je dete nestalo. Kada je baba primetila da je u kući nema, uspaničeno je istrčala u dvorište i počela da je traži. Pošto je nije našla, krenula je ka jami u dvorištu, gde je zatekla stravičan prizor. Dete je mrtvo plutalo u vodi. Počela da jauče i doziva u pomoć, a onda je u agoniji uskočila u rupu i izvukla devojčicu. Ubrzo je stigla Hitna pomoć, ali je devojčica već bila mrtva - navodi izvor blizak istrazi.

Uprkos borbi lekara, mogla je samo da se konstatuje smrt devojčice. Telo deteta prevezeno je u Institut za sudsku medicinu radi obdukcije. Prema prvim informacijama, smrt je nastupila davljenjem.

- Ne poznajem ih ja, niti ih bilo ko u selu dobro poznaje, jer su se nedavno doselili iz Bosne. Bračni par pored devojčice ima još petoro ili šestoro dece, a nastradala devojčica je najmlađa - navodi jedan od komšija koji je želeo da ostane anoniman.

Nije poznato čemu je služila jama u dvorištu u kojoj je devojčica stradala, a okolnosti pod kojima se dogodila nesreća još se utvrđuju.

#Nesreća

#Smrt

#devojčica

'