separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

hronika

DETALJI NESREĆE KOD PLANDIŠTA: Baka čuvala šestoro unučića, kada je izašla iz kuće zatekla je POTRESAN PRIZOR!


Devojčica L. F. iskrala se iz kuće i upala u rupu punu vode u selu Velika Greda kod Vršca, dok je petoro njene braće i sestara sa babom bilo u kući.


Devojčica L. F, stara svega dve godine, udavila se u utorak, oko 14 sati, u dvorištu porodične kuće u selu Velika Greda kod Plandišta. Devojčica je sa petoro braće i sestara bila u kući, ali se iskrala baki koja ih je čuvala i izašla napolje. Nehotice je upala u jamu pune vode u dvorištu i udavila se!   

Prema rečima poznanika porodice, nesreća se dogodila dok je baka bila u kući s ostalom decom.  

- Baka je bila zadužena da čuva malecku L. F. i njenu braću i sestre. Dok je radila u kući i bavila se drugom decom, devojčica se neopaženo iskrala i otišla u dvorište. Jadna žena nije ni primetila da je dete nestalo. Kada je baba primetila da je u kući nema, uspaničeno je istrčala u dvorište i počela da je traži. Pošto je nije našla, krenula je ka jami u dvorištu, gde je zatekla stravičan prizor. Dete je mrtvo plutalo u vodi. Počela da jauče i doziva u pomoć, a onda je u agoniji uskočila u rupu i izvukla devojčicu. Ubrzo je stigla Hitna pomoć, ali je devojčica već bila mrtva - navodi izvor blizak istrazi.  

Uprkos borbi lekara, mogla je samo da se konstatuje smrt devojčice. Telo deteta prevezeno je u Institut za sudsku medicinu radi obdukcije. Prema prvim informacijama, smrt je nastupila davljenjem.  

- Ne poznajem ih ja, niti ih bilo ko u selu dobro poznaje, jer su se nedavno doselili iz Bosne. Bračni par pored devojčice ima još petoro ili šestoro dece, a nastradala devojčica je najmlađa - navodi jedan od komšija koji je želeo da ostane anoniman.  

Nije poznato čemu je služila jama u dvorištu u kojoj je devojčica stradala, a okolnosti pod kojima se dogodila nesreća još se utvrđuju.   

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti