separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

hronika

DETALJI TRAGEDIJE U  ČORTANOVCIMA: Pripremao se za zločin od ranog jutra?! Nadi pretio više puta, pa je pred ponoć i ubio!


U Čortanovcima se prepričavaju krvavi detalji šokantnog ubistva. Milan u petak pre podne Đukićevoj pretio na radnom mestu.


U Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici danas će biti saslušan Milan Trbojević (56), iz Inđije, osumnjičen za krivično delo ubistvo. Njemu se na teret stavlja da je u petak oko 23.30 nožem prerezao vrat Nadi Đukić (58), iz Čortanovaca, ženi s kojom je bio nekoliko godina u emotivnoj vezi. Ni tri dana posle ovog krvavog zločina komšije u Ulici Vlade Grbića Junaka u Čortanovcima, gde se odigrala tragedija, ne mogu da se priberu od šoka. Mnogi od njih krive Nadu što je uopšte ulazila u vezu sa čovekom koji je preke naravi i konfliktan.

- Milan je već od prepodnevnih sati u petak počeo da pije. Žena je radila kao spremačica u predškolskoj ustanovi u Beški, i on je otišao kod nje na posao.Pozvao je da izađe napolje, ali ona nije htela. Mogao je i tamo da je ubije, s tim svojim pomahnitalim umom - priča J. R. iz Čortanovaca, kojem je supruga ispričala za ovaj događaj.

Čortanovčani kažu da je veza između Nade i Milana bila turbulentna, praćena nasiljem i svađama, kao i da je policija često dolazila da interveniše. To potvrđuje i mladić koji se zatekao na licu mesta odmah posle krvavog pira.

- Kada je policija stigla, odmah se videlo da znaju ko je i kakav je Trbojević. Stariji policajac je ispričao jednom komšiji da je lično nekoliko puta hapsio Milana i pisao mu prijave. Očigledno da je negde zapinjalo u sudu jer nije bio procesuiran - tvrdi sagovornik.

Baš zbog Milanove gadne naravi, meštani ovog fruškogorskog sela uz obalu Dunava izbegavaju svaki susret sa njim.

- On je vredan, i kad počne nešto da radi, stvarno uradi dobro. Ali za vreme tog posla ne smeš da mu daš alkohol. Jer tada, čim ga malo "uhvati", počne da vređa, da se svađa, i posao ne bi bio završen - priča S. R. iz iskustva tokom jednog od fizičkih poslova koje mu je obavljao Trbojević.

MOTIV LJUBOMORA?!

Milan je priznao mladiću koji je pritekao u pomoć kad je video Nadu da leži na zemlji da je isekao iz ljubomore, sumnjajući da ga ona vara sa čovekom kod kojeg su upravo te večeri bili.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti