separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

hronika

Neutešna sestra poginulog Đorđa Vdovića iz boinga 737: SADA JE OTIŠAO NA PUT BEZ POVRATKA!


Svih 157 putnika i članova posade poginulo je u padu aviona "boing 737" kompanije "Etiopijan Erlajns". Avion koji je leteo od Adis Abebe ka Najrobiju srušio se šest minuta po poletanju, a među poginulima je i srpski humanitarac Đorđe Vdović.


Ljiljana Vdović, sestra nastradalog Đorđa, kaže da je svog brata poslednji put videla pre dva meseca.  

- Dolazio je u Beograd na svaka dva meseca. Koristio je svaku priliku da doputuje i vidi decu, ali i da ih odvede preko granice. Uvek se trudio da na odredište putuje preko Beograda, samo da bi proveo malo vremena sa porodicom. Nisam ni znala da je otputovao, ali to je bilo normalno za njega zbog posla kojim se bavio. Sada je otišao na put bez povratka... Oprostite, mnogo mi je teško, ne mogu više ništa da izustim - rekla je Ljiljana za Kurir, a potom zaplakala.  

Poginuli Đorđe bio je brat od strica legendarnog bubnjara Ivana Vdovića Vda, princa jugoslovenskog andergraunda.  

Pilot Boinga 737 kompanije Etiopijan erlajns koji se danas srušio, prijavio je da je imao teškoće i zatražio je da se vrati u Adis Abebu, saopštila je aviokompanija.  

U nesreći su poginuli svi putnici i članovi posade, njih 157. Avion je poleteo u 8.38 po lokalnom vremenu sa međunarodnog aerodroma u Adis Abebi ka Najrobiju ali je šest minuta kasnije izgubio kontakt sa kontrolom leta.  

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti