AKTUELNO

Nada Đukić (58), koju je 8. marta u dvorištu njene kuće u Čortanovcima kod Inđije zaklao nevenčani suprug Milan Trbojević (56), trpela je stravično psihičko i fizičko nasilje jer je ubica bio patološki ljubomoran.

Kako kaže Nadina prijateljica, kod koje su ona i Milan bili pre zločina, ona je i tog dana imala povrede po telu, koje joj je najverovatnije zadao nasilni partner.

- Došla je kod mene da gledamo seriju. Primetila sam da na licu ima ogrebotinu. Verujem da ju je on tukao, ali ona nije želela da priča o tome. Iako ju je konstantno maltretirao, nije htela da ga prijavi policiji - kaže prijateljica pokojne žene.

Foto: Pixabay.com

Prema njenim rečima, Trbojević je bio bolesno ljubomoran i stalno je nabeđivao Nadu da ga vara.

- I kobnog dana je povod za svađu bila njegova ljubomora. Milan je navodno dan pre zločina pozvao Nadu telefonom, dok je ona bila na poslu u vrtiću u Inđiji. Kada su završili razgovor, ona nije prekinula vezu i on je navodno čuo neki muški glas kako priča s Nadom. Odmah je zaključio da joj je to ljubavnik. Uporno mu je objašnjavala da nema ništa s tim čovekom, ali on to nije želeo da čuje - priča sagovornica i dodaje da je Milan, koji je inače alkoholičar, svakodnevno vređao svoju nevenčanu ženu.

Nazivao ju je ku**om

- Govorio joj je da je kurva. Pretio joj je da će je zaklati i da će ubiti boga u njoj. Bilo mi je žao Nade, ona je bila dobra i poštena žena. Iako ju je stalno kinjio, ona mu je dozvolila da živi u njenoj kući u Čortanovcima, dok je ona živela u Inđiji zbog posla. Ovde je dolazila vikendom i to da bi bila s Milanom. Kobnog petka je došla kući da mu opere veš i skuva ručak za narednu nedelju, a on ju je ubio - priča očajna prijateljica, koja je još uvek pod velikim stresom, kao i njen suprug, koji je prisustvovao zločinu.

- Moj muž ne može da dođe sebi. Pokušao je da pomogne Nadi, ali nije uspeo. Hteo je da je ubaci u kola i odveze kod lekara, ali nije mogao. U kolima još ima tragova njene krvi - kaže žena.

#Nož

#Ubistvo

'