separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

hronika

OTKRIVEN MOTIV STRAŠNOG ZLOČINA KOD ČORTANOVACA: Milan mrtav pijan ženi prerezao vrat, pa je KRVAVU ŠAMARAO!


Milan Trbojević (56) uhapšen je nakon što je ubio Nadu Đukić (58) posle svađe izazvane njegovom ljubomorom. Ubica je u trenutku zločina imao dva promila alkohola u krvi.


Stravičan zločin dogodio se 8. marta, na Međunarodni dan žena, oko 22.50, nakon što se vratili kući od prijateljice. Jezivom ubistvu prisustvovao je i S. R., suprug Nadine prijateljice.  

Sahraniću te  

- Nada je došla kod moje žene da gledaju seriju, a Milan je stigao za njom. Bio je pijan i odmah je počeo da viče. Optuživao ju je da ga vara i pretio da će je ubiti. Pošto se Nada tri puta udavala, a svi muževi su joj umrli prirodnom smrću, Milan joj je rekao: "Ti si sahranila njih trojicu, a ja ću tebe!" - prepričava S. R. šta je prethodilo ubistvu i nastavlja:  

- U jednom trenutku Nada je rekla mužu: "Ništa mi nisi kupio za 8. mart, a sada mi vičeš." Iako smo je molili da ostane kod nas da spava, ona nije htela, rekavši da se plaši da će je Milan zapaliti. Na kraju se Milan primirio i zamolio je da idu kući. Odvezao sam je jer moja supruga nije bila za to da je Milan pijan vozi motorom.  

Kako kaže, Nada i on su stigli pre Milana, a ona ga je zamolila da sačeka sa njom dok Milan ne dođe jer se plašila da će je prebiti.  

- Sačekao sam, a kada je on došao, ušli smo u kuću. Imao je nož u beloj futroli. Nasrnuo je prvo na mene, preteći mi: "Skloni se, izbošću te!" U sledećem trenutku je krenuo na Nadu i verovatno je tad posekao jer se uhvatila za vrat i počela da beži. Izletela je iz kuće i stigla do komšijine kapije, 50 metara dalje. Išao sam za njom i video krv. Ona je već bila malaksala - priča S. R. i ističe da je pokušao da ubaci ženu u kola, ali se uplašio kad je video Milana da ide ka njima s nožem.  

Umivao krvavu ženu  

Komšija, koji je zvao policiju i Hitnu pomoć, kaže da je zatekao Nadu i Milana na travi. - Njena krvava glava mu je bila u krilu. Bilo je krvi i na bluzi. Milan je rekao: -Napravio sam s**nje, zaklao sam je zbog onog čoveka" - kaže zgranuti komšija i prepričava da je Milan šamarao krvavu Nadu i tražio da neko pozove pomoć.

- Umivao ju je nekom vodom, ona je samo zakrkljala i utihnula. Nisam smeo da mu priđem jer je imao nož od 18 centimetara. Jednim potezom joj je presekao glavnu arteriju i zaklao je, iskrvarila je za nekoliko minuta - priča komšija.  

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti