AKTUELNO

Endre i Melinda Vitez iz Sente, koji su ostali bez sina Atile, ne veruju da je njihova ćerka umrla.

Neutešni otac Endre Vitez obajvio je na svom Fejsbuk profilu umrlicu za sina Atilu, koji će biti sahranjen u četvrtak, 7. marta, na kojoj su potpisani Endre, Melinda, ali i njegova sestra Barbara za koju se veruje da se 25.novembra 2016.godine utopila u reci.

Ovakav potez roditelja kojima je juče preminuo sin Atila Vitez (24) pokazuje da oni ne veruju da su izgubili ćerku i da, bez obzira što je prošlo više od godinu dana od njenog nestanka, gaje nadu da će ima se ona vratiti.

Prema pisanju medija, Atila je preminuo juče u Opštoj bolnici u Kikindi od gripa - tipa AH1N1.

Foto: Printscreen YouTube/Pannon RTV

Porodicu Vitez, koja još uvek traga za nestalom ćerkom, stravično je pogodio gubitak sina, Barbarinog starijeg brata. Atila je od rođenja bolovao od teške bolesti, višestruke ometenosti u razvoju i epilepsije, preminuo je na Intezivnom odeljenju kikindske bolnice.

Njegovo zdravstveno stanje prethodnih dana se pogoršalo. Zbog urođenih bolesti i teškog oblika gripa, on je primljen u kikindsku bolnicu na Intezivno odeljenje, gde je i preminuo.

Endre Vitez, se na svom Fejsbuk profilu prvo oprostio od sina, a potom objavio i umrlicu.

Atila je živeo sa njima u kući, brinuli su o njemu, imao je svu pažnju, ljubav i negu od roditelja, koji su mu se nakon Barbarinog nestanka potpuno posvetili.

Barbara je nestala krajem 2016. godine, ali roditelji i dalje ne gube nadu da će se ona pojaviti. I pored intezivne potrage Spasilačkih jedinica, žandarmerije i specijalnog tima iz Mađarske, Barbarino telo do danas nije pronađeno.

Melinda i Endre Vitez ne veruju da se devojčica saplela i pala u reku kako se navodi u istrazi, čak sumnjaju da je oteta, jer se nedavno pojavio Instagram snimak devojčice koja liči na Barbaru, te su roditelji čvrsto uvereni da je reč o njihovoj izgubljenoj ćerki.

#Barbara Vitez

'