separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

hronika

TUGA! Roditelji Barbare Vitez NEUTEŠNI! GODINAMA TRAŽE NESTALU ĆERKU, A SADA IH JE POGODILA NOVA TRAGEDIJA!


Roditelji Barbare Vitez (16), devojčice iz Sente koja je 25. novembra 2016. godine navodno pala s mosta na Tisi, a ni do danas nije pronađena, niti je nađeno njeno telo, osali su danas i bez sina.


Barbarini roditelji Melinda i Endre koji se godinama bore da saznaju šta se dogodilo sa njihovom ćerkom, od bola i tuge su jedva živi, a danas je ta bol postala duplo veća jer su igrom sudbine ostali i bez sina. 

Nesrećna kob ove porodice danas je nastavljena i njihov sin, nakon borbe sa bolešću, izgubio je bitku za život i roditelje ostavio same sa bolom.

Autor: Registar nestalih lica Srbije

Podsetimo, tinejdžerka Barbara Vitez iz Sente, učenica prvog razreda Srednje ekonomsko-trgovinske škole, pod nerazjašnjenim okolnostima nestala je 25. novembra 2016. godine. Po zvaničnoj verziji istražnih organa, u koju njeni roditelji sumnjaju, Barbara se okliznula i s mosta na Tisi između Sente i Čoke pala u reku i utopila se, ali njeno telo, i pored opsežnih potraga, nije pronađeno.

Policija je ispitala sve okolnosti nestanka Barbare Vitez, istražila sve što je naložilo Tužilaštvo, ali i dalje ništa sa sigurnošću nema dokaza šta se sa njom zapravo dogodilo.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti