separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

hronika

OTKRIVEN UBICA ADVOKATA OGNJANOVIĆA?! Reč je muškarcu koji je i sam bio na meti profesionalnih ubica!


Istraga ubistva advokata Dragoslava Miše Ognjanovića (57) pri kraju je, a indicije do kojih je došla policija govore da je mogući počinilac S.S, koji se nedugo posle zločina i sam našao na meti profesionalnih ubica.


Policija je prikupila određen broj dokaza, a ostalo je da se sačekaju rezultati još nekih veštačenja. Kada sve to bude kompletirano, biće podneta i krivična prijava na kojoj će se naći konkretna imena najmanje dvoice osumnjičenih.

Pretpostavka je da je ubica do zgrade Oganjanovića došao na motoru, a da se posle likvidacije udaljio automobilom tamne boje. Dvotočkaša je vozila druga osoba, za koju se sumnja da je saučesnik.

Indicije do kojih je došla policija govore da je mogući počinilac S.S, koji se nedugo posle zločina i sam našao na meti profesionalnih ubica, ali je preživeo napad. Navodno, motor je vozio njegov drug, inače rođeni brat jednog od vođa navijača Crvene zvezde.

Policija je uspela da otkrije i da su ubica i saučesnici koristili u pripremi i realizaciji zločina najmanje tri vozila - skuter i dva automobila, beogradskih i bosanskih registarskih oznaka. Utvrđeno je i da su tablice ukradene.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti