AKTUELNO

Studentkinja iz okoline Obrenovca jedva je spašena od pomahnitalog seksualnog manijaka, koji ju je juče napao u punom autobusu na liniji 860.

Ona se posle napada nalazi u teškom psihičkom stanju, a najviše strahuje što napasnik još nije uhvaćen!

Devojka je otkrila detalje ovog incidenta zbog kojeg je ceo dan provela na tabletama za smirenje:

- Sinoć oko 22 časa dečko me je ispratio do autobusa, i nisam mogla ni da naslutim šta će mi se posle desiti. Napao me je seksualni manijak, i to pred svim ostalim putnicima. Kao besan je krenuo na mene! Urlao je da želi da bude sa mnom, da ne može da izdrži i da je bolestan. Ljudi su skočili da me brane, ali nisu mogli da ga odvoje od mene. Vikao je: "Društvo je krivo što sam ovakav! Želim da se opustim pored tebe! - priča šokirana devojka.

Ona kaže da ju je na kraju spasio neki mladić, koji je uspeo da je odvoji od manijaka, ali je napasnik posle incidenta pobegao iz vozila.

- Sinoć i danas sam veći deo vremena provela u policiji, morala sam da dajem izjave. Pod velikim sam stresom i ceo dan pijem bromazepame, a što je najgore, napasnika još nisu uhvatili. Ne mogu da verujem da se sve to desilo u autobusu punom ljudi, kaže ova studentkinja, koja se nada da će prestupnik biti što pre pronađen.

#Autobus

'