AKTUELNO

Marina Bečanović (34) iz sela Guncati kod Knića uhapšena je zbog zverskog ubistva Petra Petrovića (67), zvanog Suvoborac, iz sela Brđani kod Gornjeg Milanovca.

Kako mediji prenose, Marina je godinama mučila nesrećnog čoveka, čak ga je, prema svedočenju komšija držala kao roba.

Petrović, koji je ubijen 10. januara u Marininoj kući, poslednje tri godine živeo je kod Marine. Komšije navode da je Marina sa njim bila iz koristi i godinama mu je uzimala novac.

Meštani Guncata kažu da su lekari koji su konstatovali smrt Petrovića u Marininoj kući zatekli jeziv prizor - pokojnik je bio sav u modricama i posekotinama.

Komšije kažu da su čuli da ga je Marina, navodno, prvo vezala i mučila, sekla nožem i gasila mu cigarete po telu, a a kraju ga je isprebijala nasmrt.

Foto: Printscreen Facebook

LEKARI ZATEKLI JEZIV PRIZOR

Prema rečima sagovornika iz istrage, policija ima i svedoka ovog masakra, a to je beskućnik koji je kobne noći bio u domu osumnjičene

- M.B. je skoro svake noći u svoj dom zvala ljubavnika i jednog beskućnika, s kojima je pijančila do kasno u noć. Nakon nekoliko čašica više, ona je zatražila novac od P.P, a kada joj je rekao da nema više i da je svu ušteđevinu potrošio, on je uzela hoklicu i nekoliko puta udarila čoveka u grudi. Nakon obdukcije je utvrđeno da mu je od udaraca polomljeno rebro koje je probilo plućno krilo, od čega je umro na licu mesta - prenose mediji izjavu sagovornika upućenog u istragu.

Komšije navode da Marina i Petar nisu bili u klasičnoj vezi, jer su kroz njenu kuću prolazili i drugi muškarci.

Petar je, navodno Marini to stalno zamerao, jer je, jadan, verovao da su oni u emotivnoj vezi. Komšije veruju da je ljubomora razloz zašto je kobne noći izbila svađa,

Foto: Printscreen Facebook

PREUKLA GA NASMRT, PA ISKASAPILA

- Ta žena je njega konstantno maltretirala i mučila. Tukla ga je, šutirala, ubadala nožem. Ma, iživljavala se! Tretirala ga je kao roba - navode komšije, koje tvrde da je čak poslala poruku Petrovim rođacima u kojoj je napisala:  "Završila sam s njim, primite moje saučešće".M.B. se sumnjiči da je nakon ubistva naredila beskućniku da ode po njenog oca, koji se nalazi u drugom selu, kako bi joj pomogao da prikrije zločin, a za to vreme je, navodno, leš raskomadala u nekoliko delova.

Kako mediji navode, sekirom mu je odsekla ruke i noge, a polni organ isekla nožem i ispekla ga u peći na drva.

#Ljubavnica

#Ubistvo

'