separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

hronika

NOVE INFORMACIJE IZ ŽIVOTA 'NASMEJANOG UBICE' - Traže ga i zbog LIKVIDACIJE u Budimpešti! Čaba Der rekao biznismenu da klekne, pa mu PUCAO U GLAVU, a evo šta je uradio sa telom!


Čabu Dera (39) iz Čantavira, osumnjičenog da je u beogradskom naselju Banovo brdo ubio Nebojšu Markovića, traži i mađarska policija zbog sumnje da je 20. septembra prošle godine u Budimpešti ubio biznismena Lasla V.


Mediji u Mađarskoj navode da je Der biznismena ubio na parkingu na periferiji Budimpešte, tako što ga je primorao da klekne i pucao mu u glavu. Telo Lasla V. bacio je u obližnji potok i pobegao, a u kolima ubijenog nađeni su droga i novac.

Gde se krije Der još nije poznato, a njegov saučesnik Alen Cigler (40), koji je uhapšen u petak u rodnoj Subotici, nije želeo da o tome priča. Nije želeo ni da bilo šta kaže o motivima likvidacije Markovića. Kod njega je nađen pištolj, za čije posedovanje nije imao dozvolu, i sada se proverava da li je to oružje možda korišćeno u nekim drugim egzekucijama.

Autor: Printscreen Instagram, Privatna arhiva

Beli “punto” kojim je, kako se sumnja, Cigler ubicu dovezao i odvezao sa mesta zločina, nađen je parkiran između solitera u Novom Beogradu. U kolima su nađeni biološki tragovi koji su pomogli u identifikaciji saučesnika.

Autor: Pink.rs

Marković je ubijen pre osam dana ispred porodične kuće dok je kod gepeka pakovao kolica za bebu u Ulici Rajka od Rasine 31 na Banovom brdu. Čaba Der, srpskoj policiji poznat kao plaćeni ubica, prišao mu je i iz pištolja CZ-99 pucao u grudi i glavu. Marković je pao, Der je ušao u beli “punto” i pobegao, a zločin su snimile kamere na susednoj zgradi. Upravo je na osnovu tih snimaka, sat posle zločina, i identifikovan ubica Der.

Nebojšu Markovića juče su na poslednji put ispratili rođaci, prijatelji. Sahranjen je na beogradskom groblju Lešće, a od njega se pored supruge, roditelja i brata oprostilo još 200 ljudi, koji su o njemu imali samo reči hvale. Opelo su držala trojica sveštenika, kolega Nebojšinog brata Slaviše.

Autor: E-stock/Miloš Rafailović

- Nebojša je bio divan čovek. I nikome od nas koji su ga poznavali nije jasno zašto je ubijen. Da li je greška? Samo se nadamo da će supruga, maloletna deca - ćerkica i sin, ali i roditelji Draga i Milorad smoći snage da nastave dalje - kazali su Nebojšini poznanici.

Od Markovića se juče oprostio i nekadašnji voditelj Radomir Počuča, koji je napomenuo da Nebojša nije bio u kriminalnim vodama, ni u politici, družili su se jer je bio “čovek na svom mestu”.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti