AKTUELNO

Porodica strahuje kako Teodora prihvatiti da je izgubila stariju sestru i zeta.

Porodica Milenković na sve načine pokušava da od Jovanine mlađe sestre Teodore sakrije istinu.

Teodora se i dalje od posledica sudara oporavlja u Opštoj bolnici u Kruševcu, pa kod sebe nema telefon.

- Sve je to negde ostalo u kolima, reći ćemo joj kada bude bila spremna, mislim da još nije trenutak - kažu članovi porodice koji strahuju kako će Teodora reagovati kada bude saznala da je ostala bez sestre.

Kako kažu, veoma se radovala što će postati tetka: - Toliko se radovala Jovaninoj trudnoći. Umela bi da joj poljubi stomak i da onda oseća trzaj bebe kao neki odgovor.

Trudnica Jovana Milenković (24) i njen suprug Stefan Ilić (25), tragično stradali u teškoj saobraćajnoj nesreći. Teodora je sa Jovanom sedela na zadnjem sedištu “fijata” kada se udes dogodio.

Pročitajte još: NJIHOVA LJUBAV SE NASTAVLJA I NAKON TRAGIČNE SMRTI! Jecaji Stefanove sestre PARALI NEBO - Jovana ti uskoro dolazi!

Stanje malog Vuka nepromenjo

Zdravstveno stanje bebe porođene carskim rezom posle udesa u Kruševcu, koja je zbrinuta u Centru za neonatologiju Kliničkog centra u Kragujevcu, i dalje je nepromenjeno. Osnovne životne funkcije su stabilizovane, ali je opšte stanje malog Vuka i dalje teško. Priključen je na respiratore, a tim lekara konstantno prati njegovo zdravstveno stanje.Njegov otac Stefan, koji je poginuo u danu kada je dečak rođen, poželeo je da se zove Vuk.

#sestra

'