AKTUELNO

U tuči su povređene dve osobe.

Dvojica Nišlija povređena su u tuči u centru Niša na Trgu 14. oktobar.

Jedan muškarac (32) dobio je ubod u rame dok je čovek star 36 godina posečen po glavi a žena (40), koja je, takođe, učestvovala u sukobu, prošla bez povreda.

Prema nezvaničnim saznanjima, tuča je započela oko 11 sati ispred niške Saborne crkve gde se ova trojka susrela.

- Svađali su se nasred ulice, vikali i tukli… Mladić koji je bio u društvu sa tom ženom je prvi napao i turpijom drugog ubo u glavu. Ovaj mu je uzvratio i ubo ga šilom u rame, a onda počeo da beži ka zgradi Pošte - opisuje tuču jedan od prolaznika.

U nameri da odbrani svog čoveka, partnerka mlađeg muškarca je izvadila nož, ali je napadač, pre nego što je uspela da ga upotrebi, umakao i zatvorio se u zgradu obližnje Pošte.

Žena i ranjeni muškarac su ga sledili, pokušavali da razvale vrata, ali ih je sprečila policija koju su pozvali zaposleni u pošti.

Niška policija potvrdila je da je dobila prijavu da je došlo do svađe i tuče između tri osobe od kojih su dve povređene, i da je njihova patrola intervenisala.

Protiv njih će biti podnete krivične prijave zbog nasilničkog ponašanja. Stariji muškarac odgovaraće i za nanošenja teških telesnih povreda.

S. M.

#Niš

#Povređeni

#tuča

'