AKTUELNO

Trudnica Jovana Milenković (24) i njen suprug Stefan Ilić (25), tragično stradali u teškoj saobraćajnoj nesreći, danas će biti sahranjeni na lokalnom groblju u Đunisu gde su živeli. Njihov tek rođeni sin i dalje se bori za život.

Porodice MIlenković i Ilić, zavijene u crno nakon strašne tragedije, mole se da dečak koji je rođen carskim rezom pre nego što je Jovana podlegla povredam preživi.

Kuma tragično stradale trudnice, Svetlana Miletić potresnom porukom se oprostila od Jovane na svom Fejsbuk nalogu.

- Kumice moja voljena, svi tvoji snovi i velike želje da podojiš i maziš svoje prvo čedo, u trenu su raspršeni i polomljeni u komadiće koje je nemoguće sastaviti. Neka te anđeli prigrle i pruže tebi i Stefanu utehu. Bol i tuga su prejaki. Večno ćemo te čuvati u našim srcima! - napisala je Svetlana.

Jovana, koja je bila u devetom mesecu trudnoće, podlegla je povredama dan nakon nesreće, a njen muž je ostao mrtav na licu mesta u sudaru njihovog "fijata" sa autobusom.

Dečak, koji će se prema rečima porodice zvati Vuk, rođen je carskim rezom i bori se za život u bolnici u Kragujevcu. Nesreća se, podsetimo, dogodila u četvrtak, kada je autobus kruševačkog "Jugoprevoza" prešao u suprotnu traku i udario u "fijat punto" kojim je upravljao Stefan Ilić.

Pored njega, na mestu suvozača, bio je Jovanin otac Saša Milenković, dok su na zadnjem sedištu sedele Jovana i njena sestra Teodora Milenković (20), koja je takođe teško povređena.

ZLA KOB! Krenula da se porodi pa POGINULA NA ZAVEJANOM PUTU! Tek rođena beba POSTALA SIROČE!

Jovana i Stefan ODLAZE ZAJEDNO NA VEČNI POČINAK: Porodica se nada da će bar njihov SIN preživeti!

#Smrt

#trudnica

'