AKTUELNO

Nadam se da ćeš me se jednog dana setiti i da ćeš me najzad zagrliti kada dođeš na nebo.... Smrt ove devojčice bila je poklon za majku.

Desetogodišnja devojčica, pored čijeg je beživotnog tela nađena oproštajna poruka u kojoj piše da se ubila da bi njena majka "postala najsrećnija osoba na svetu", obesila se u Meksiku šestog januara, na praznik Sveta tri kralja, kada članovi porodice, u skladu sa običajima, razmenjuju poklone.

- Draga Tri mudraca, jedino što tražim od vas je da moja mama postane najsrećnija žena na svetu kada mene više ne bude, jer joj od trenutka kad sam se rodila samo stvaram bol i uništavam život, zato što nas je tata zbog mene napustio - napisala je u neizmerno tužnoj poruci.

- Molim mamu da bude smirena, da ne radi mnogo, a najlepše što mogu da joj poželim je da bude srećna. Nadam se da ćeš me se jednog dana setiti i da ćeš me najzad zagrliti kada dođeš na nebo.

- Mislim da ću te najviše obradovati ako se ubijem, jer si mi uvek govorila da bi volela da se nikad nisam rodila. Toliko te volim, mama, znam da Tri sveta kralja ne postoje, ali ti dajem ovaj veliki poklon.

Komšije kažu da im devojčica nije izgledala kao da ima probleme. Istraga je u toku, a lokalni mediji prenose da policija u državi Agvaskalijentes traga za majkom, čije mesto boravka nije poznato.

#Smrt

#devojčica

'