AKTUELNO

Starac od 84 godine, iz zaječarskog sela Salaš, pokušao je da istuče dve godine mlađu suprugu za koju je sumnjao da ga vara, ali je na kraju dobio teške batine od žene i ćerke i, pride, završio u - pritvoru, pišu Novosti!

Kako saznaje ovaj list, on je u utorak oko 13 sati, počeo svoju suprugu da optužuje za preljubu sa komšijom, ali je ova to poricala. U napadu besa, starac je krenuo da se fizički razračuna sa ženom, ali se tada umešala njihova ćerka.

- Njih dve su tako prebile čoveka, da je on sad poprilično ugruvan i modar - saznaju Novosti od izvora iz istrage ovog slučaja. - Žena i kći su ga tukle čime su stigle, a posle su ga i prijavile za nasilje u porodici, nakon čega je završio u pritvoru.

Prema njihovom pisanju, starac je na saslušanju priznao da je prvi napao suprugu, ali i da više nije mogao da podnese, kako je izjavio, "njeno švalerisanje".

- Kada sam saznao da me supruga vara, imao sam 70 kilograma - kazao je na saslušanju dekica. - Pokušao sam da sprečim vezu moje supruge i komšije, ali nisam uspeo. To me je, bukvalno, pojelo. Danas, samo zbog sekiracije, imam jedva 50 kilograma.

Po zakonu o sprečavanju nasilja u porodici, starac je odmah odveden u zatvor, ali kada su stražari videli u kakvom je stanju nisu želeli da ga prime na izdržavanje kazne, dok ga ne pregleda lekar.

- Detaljno je pregledan i ustanovljeno je da, osim modrica, nema drugih povreda - kažu nadležni. - Zbog toga mu je izdato lekarsko uverenje da je sposoban da bude u zatvoru, gde će provesti narednih 10 dana.

#Baba

#Deda

#tuča

'