AKTUELNO

Iskasapio ga je sekirom!

Dragutin Mihajlović (30), priznao je da je ubio pekara Sinišu J. (52) iz sela Divoš kod Sremske Mitrovice. Kako je rekao policajcima, izmasakrirao ga je sekirom jer ga je zatekao kako ima seks sa njegovom nevenčanom suprugom.

Mihajlović je uhapšen prekjuče zbog sumnje da je sekirom ubio Sinišu J. u devet sati ujutru, nakon što ga je zatekao u porodičnoj kući svoje nevenčane supruge Svetlane Jovanović.

- Osumnjičeni je rekao da zločin počinio u ljubomori jer je navodno zatekao suprugu i ubijenog usred seksa. Međutim, istraga će pokazati šta se tačno dogodilo - rekao je naš sagovornik.

Kako se sumnja, Dragutin je tom prilikom više puta udario Sinišu sekirom, nakon čega je pekara na izdisaju Svetlana vezala, da bi ga zatim Dragutin sekirom lišio života. Prema nezvaničnim informacijama, pekaru su bile vezane i ruke i noge, a sekirom je udaran svuda po telu.

Policija je uhapsila osumnjičene Svetlanu i Dragutina, dok su Svetlanine komšije u Partizanskoj ulici u Divošu gledale uviđaj u neverici. Kako su ispričali, Svetlana je u toj kući živela sama poslednje tri godine. Komšije kažu da su se kod nje okupljali mnogi ljudi, kao i da je godinama trpela nasilje od Mihajlovića.

- Ona je žena pored njega žrtva. On je nju i njenu porodicu maltertirao, rezao je i ubadao nožem nakon čega je dolazila sa isečenim rukama kod mene i komšija da se požali, o čemu sam ja dalje obaveštavao policiju. To je sve kulminiralo prošle zime, kada je Žuća izašao iz zatvora, gde je kako sam čuo izdržavao kaznu jer je svog oca pokušao da ubije. Ona ga je izdržavala i finansirala - priča Antonić.

#Ubica

'