AKTUELNO

Novi užas u gradskom prevozu!

Muškarac B. P. (50) uhapšen je u četvrtak u Novom Beogradu nakon što je ušao u autobus na liniji 45 i prišao mlađoj ženi T. S. (33), a zatim otkopčao šlic, izvadio polni organ i trljao se o nju

Ovaj put su putnici reagovali, savladali su napasnika i zadržali ga dok nije došla policija. Manijak je uhapšen, priznao je delo, a veštačenjem je utvrđeno da "ima poremećaj polne sklonosti".

Kako saznaju mediji, manijaku iz 45-ice je ponuđen sporazum o priznanju krivice, koji je on prihvatio.

- Tim sporazumom izrečena mi je uslovna osuda od godinu dana zatvora koja neće biti izvršena ukoliko u naredne tri godine ne počini novo krivično delo. Takođe, izrečena mu je i mera obaveznog lečenja na Klinici za psihijatriju, na koje se mora javiti u roku od mesec dana - kaže izvor.

O ovom incidentu iz autobusa prvi je regovao Igor Jurić, otac tragično stradale devojčice Tijane, i obavestio javnost da se dogodio zločin.

- U Beogradu u autobusu 45 opet dogodio slučaj "tramvaj", ali u gorem obliku. Čovek od oko 45 godina, naočigled putnika, izvadio je polni organ i pribijao se uz devojku. Ovog puta je jedan savestan putnik odreagovao i savladao napasnika. U međuvremenu su se uključili i ostali putnici koji su pozvali policiju i nastran muškarac je na kraju i priveden u stanicu na Novom Beogradu - napisao je na svom Fejsbuk profilu Igor Jurić.

On je pohvalio čoveka koji je savladao manijaka i odbranio devojka nazvavši ga herojem.

- Možda je baš i slučaj napastvovanja i nereagovanja putnika u tramvaju naterao ovog čoveka da pomogne, a i ostale putnike da se uključe i zaustave manijaka - dodao je.

Pročitajte još: Manijak iz Beograda osuđen na uslovni zatvor uz lečenje u Kliničkom

#Autobus

#Beograd

#Manijak

#Polni organ

'