AKTUELNO

Pretio je devojčici da će joj se nešto dogoditi ako ne popusti.

Na Županijskom sudu u Rijeci u toku je suđenje 61-godišnjem Riječaninu koji je od leta 2008. do proleća 2012. godine u apartmanu na jednom kvarnerskom ostrvu i u stanu u Rijeci seksualno zlostavljao devojčicu dok je bila u dobi od 11 do 15 godina.

Riječki pedofil je, prema optužnici, devojčicu zlostavljao uglavnom u letnim mesecima, a njihove polne odnose je snimao. Suđenje pedofilu odvija se iza zatvorenih vrata na Županijskom sudu u Rijeci.

Suđenje je zatvoreno za javnost zbog zaštite deteta koje je žrtva u ovom slučaju, a radi se o devojčici koju je optuženi znao od ranije. Tužilaštvo tvrdi da je optuženi u najmanje 15 navrata u apartmanu na ostrvu tokom 2009. i 2010. godine tokom letnjeg raspusta iskoristio neiskustvo devojčice i sa njom imao polni odnos i tad joj pretio da će joj se nešto dogoditi ako ne popusti.

Prema optužnici, jednom prilikom je fotografisao polni organ devojčice kao i njihov seksualni odnos. Pokazivao joj je pornografiju, kao i videosnimke pedofilskog sadržaja. On je u istrazi poricao sve što mu se stavlja na teret.

Ukoliko bude osuđen, preti mu 15 godina zatvora.

Pročitajte još: NASTAVLJA SE DRAMA SARE VIDAK U CRNOJ GORI: Sud odbio granciju od 10.000 evra - ostaje u zatvoru!

#Hrvatska

#Silovanje

#Zločin

'