separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

region

Hrvatski huligani nakon obeležavanja 'Oluje' polivali pivom crkvu, vređali vernike, a potom pretukli sveštenika!


Užasno ponašanje huligana u Hrvatskoj!


Dvojica mladića u Crkvi Svetog Josipa u Zadru, u nedelju ujutru oko osam sati između klupa za vernike, prolivali su pivo i još neku tečnost, vređali vernike, a onda pobegli da bi nešto kasnije pretukli i sveštenika, javlja "Večernji list"

Kada je jedan od vernika sve ispričao svešteniku (36), on je potrčao za njima tražeći objašnjenje događaja. Mešutim vandali su ga fizički napali i lakše povredili. Sveštenik je zadobio ogrebotine na glavi, modrice na ramenu, kao i ranu na podlaktici.

Prema opisu napadača od kojih je "jedan bio istetoviran po rukama i nogama" policija je privela dvojicu mladića od 20 i 23 godine na informativni razgovor o napadu na, kako je potvrđeno iz policije, sveštenika koji je ujedno i policijski kapelan.

Kako navodi "Večernji list", više puta su pokušali da kontaktiraju sveštenika, ali nisu uspeli da dobiju komentar na navodne sumnje da iza ovog fizičkog, ali i više vandalskih napada na crkvenu imovinu stoje "pripadnici sekti i okultizma", kako se pominjalo.

Na crkvi je navodno već ranije ispisivan niz grafita i pentagrama.

- Obrada slučaja je u toku i zato još ne možemo da govorimo o prekršajnoj ili kaznenoj odgovornosti počinitelja - rekao je portparol PU Zadarske Elis Žodan.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti