AKTUELNO

Reprezentacija Hrvatske sletela je na zagrebački aerodrom, a kontroverzni pevač ih je sa nestrpljenjem sačekao.

Delegacija reprezentativaca Hrvatske sletela je danas na zagrebački aerodrom i u otvorenom autobusu se uputila ka Trgu Bana Jelačića gde ih kao zapete puške čeka 80.000 navijača.

Foto: Tanjug

Odmah po sletanju na aerodrom, Modrića i ostale reprezentativce "vatrenih" dočekao je simbol ustaštva i srbomrziteljski pevač Marko Perković Tompson koji se brže bolje uvalio sa igračima i stručnim štabom u autobus i krenuo put centra Zagreba.

Da je ljubav između Tompsona i igrača ogromna, protkana ustaštvom kao neizostavnim delom svakog slavlja, videlo se i po fotografiji koju je na svom Instagramu objavio fudbaler Ivan Rakitić sa spomenutim pevačem uz opis: "Stigao je kralj, jedan jedini. Idemo Hrvatska", a odmah su zajednički zapevali nacionalističku pesmu "Bojna Čavoglave".

Pročitajte još: Kolinda 'UKRALA ŠOU' na Mundijalu: Grlila Makrona, ljubila Francuze - njeno ponašanje tokom završne utakmice se PREPRIČAVA (FOTO+VIDEO)

Foto: Tanjug

Hrvati su juče napravili najveći uspeh od postojanja svoje države osvajanjem srebrne medalje na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

#Hrvatska

#Marko Perković Tompson

#ustaše

'