separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

region

DIVLJANJE HRVATSKIH MATURANATA: Za poslednji dan škole bacali dimne bombe i padali u nesvest od ALKOHOLA! (FOTO+VIDEO)


Slavlje širom Hrvatske preraslo je u incidente pa je sve više ličilo na divljanje nego na obeležavanje poslednjeg školskog dana.


Hrvatski maturanti danas slave poslednji dan škole. Maturanti su okupirali trgove i ulice mnogih gradova, kao i svake godine, ali ni ovoga puta slavlje nije prošlo bez incidenata.

U Zagrebu se na Trgu bana Jelačića, gde su maturanti slavili pre nego što su krenuli prema Bundeku, jedan maturant onesvestio od alkohola. Kako javljaju mediji, to se otkrilo tek kada su svi krenuli prema Bundeku.

Maturanti su uzvikivali "Evo zore, evo dana", a jedan je, paradirajući sa zastavom tzv. Herceg-Bosne, vređao novinare Indexa. Većina zagrebačkih maturanata ipak je slavila u granicama normalnog, prenosi taj portal.

Neki maturanti su u slavlju preterali i u Rijeci. Tako su maturanti riječke pomorske škole bacili dimnu bombu na Korzu. Gusti crni dim odmah je obavio popularno riječko šetalište. U Rijeci su se palile i baklje.

U Dubrovniku su maturanti divljali automobilom. U jednom trenutku je intervenisala policija zbog dojave o neredu. Jedan maturant je, pokušavajući da pobegne od policajaca, upao u šiblje, ali se nije povredio. Dimne bombe su se palile i u Šibeniku.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti