separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

region

SKANDAL U HRVATSKOM SABORU: Pupovac pomenuo 'Bljesak' i 'Oluju', desničari ga vređali!


Pupovac je nakon dobacivanja prekinuo izlaganje.


Saborski zastupnik i predsednik Samostalne demokratske srpske stranke u Hrvatskom saboru, Milorad Pupovac, prekinuo je danas svoje izlaganje u parlamentu zbog dobacivanja opozicionih poslanika, nakon što je podržao Dragana Jelinića za novog Državnog tužioca.

On je najpre upozorio da treba obezbediti veća finansijska sredstva za rad Tužiloca i obezbediti da bude oslobođen pritisaka.

Autor: Tanjug

- Klub SDSS-a očekuje da u tom pitanju nema ni podsticaja ni ometanja, a, nažalost, mnogi predmeti za ratne zločine čekaju i kada je u pitanju 'Bljesak' gde niko nije odgovarao niti za jedan zločin počinjen prema srpskim civilima i kada je u pitanju 'Oluja' kada niko nije odgovarao ni za masovne progone i ubistva - rekao je Pupovac, preneo je Jutarnji list.

Na pomen ratnih operacija hrvatske vojske i policije "Bljesak" i "Oluja", tokom kojih je iz Hrvatske proterano više stotina hiljada Srba, desničari u Saboru su negodovali i dobacivali Pupovcu, pa je on prekinuo svoje izlaganje.

Autor: Wikipedia

Iz saborske opozicije, naime, juče su ocenili neozbljnim izbor Jelinića za Državnog tužioca u poslednjem trenutku ističući da to ostavlja sumnju u nezavisno pravosuđe.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti