AKTUELNO

Dominacija u regionu.

Srpska kompanija “Pionir”, pored toga što dominira na domaćem tržištu, osvaja i region, pa tako i Hrvatsku i njene kupce. U Dubrovniku se juče pojavila vest da je predsednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović povodom Dana dubrovačkih veterana deci iz vrtića podelila čokoladice srpskog proizvođača, kompanije “Pionir”.

Jedan ogorčen roditelj se javio Dubrovačkom dnevniku i izjavio kako je njegovo dete u vrtiću od predsednice dobilo na poklon čokoladu proizvedenu u Srbiji.

Foto: Printscreen Facebook

- Morao sam ovo staviti da vidite u kakvoj državi živimo, ovo je dobio iz Kolindinih ruku - njenu sliku i čokoladu iz Srbije. Da li je ovo žalosno i to na Dan dubrovačkih branitelja - rekao je otac uz sarkastični komentar, "bravo".

Ovaj gest hrvatske predsednice izazvao je gnev roditelja dubrovačkih mališana koji su od Kolinde Grabar Kitarović na poklon dobili njenu fotografiju i čokoladu, piše Dubrovački dnevnik.

Sa druge strane, tekst je izazvao pregršt pozitivnih komentara u Srbiji, gde dugogodišnji oduševljeni ljubitelji ovih čokoladica znaju koliko im je teško odoleti.

S.A.

#Kolinda Grabar Kitarović

#Pionir d.o.o.

#čokolada

'