AKTUELNO

On je tek sada postao svestan zločina koji je počinio.

Tin Šunjerga (19), koji je optužen za ubistvo svojih roditelja u Čistoj Velikoj kod Vodica u Hrvatskoj, doživeo je u ćeliji šibeničkog istražnog zatvora teški nervni slom, zbog čega je hitno prebačen na Odeljenje psihijatrije zatvorske bolnice u Zagrebu.

Foto: Facebook

Hrvatski mediji navode da je Šunjerga, po svemu sudeći, tek u ćeliji postao svestan težine zločina koji je počinio ubistvom svoje majke Silvane (46) i oca Marina (45), policijskog specijalca.

- Tin uopšte nije mogao da spava, a iz dana u dan kod njega je bilo sve izraženije autodestruktivno ponašanje, koje je rezultiralo potpunim psihičkim rastrojstvom - navode mediji.

Šunjerga je 25. marta oko 16 časova hicem iz pištolja prvo ubio majku Silvanu, da bi oko 17:30 u garaži roditeljske kuće u Čistoj Velikoj ubio i svog oca Marina. Prethodno je provalio u sef, iz kojeg uzeo očev privatni pištolj. Istažitelji hrvatske policije saopštili su da su ubistva ličila na pogubljenja, s obzirom da je oba roditelja ubio hicima u glavu.

Uhapšen je u Tribunju, kod Šibenika. Prilikom hapšenja pokušao je da pobegne, ali su ga policajci u tome sprečili, ispalivši nekoliko hitaca u automobilsku gumu na njegovom vozilu. Šunjerga je na saslušanju pred Državnim tužilaštvom u Šibeniku priznao ubistva.

#Policija

#Ubistvo

#Zagreb

#Zatvor

'