AKTUELNO

Policija je saopštila da se okolnosti smrti 45-godišnjeg muškarca još utvrđuju.

Reč je o pripadniku Specijalne jedinice Policije Split, koji je jutros oko 11 sati i 15 minuta, nakon dojave policiji, u Čistoj Velikoj kod Šibenika, pronađen mrtav u porodičnoj kući.

Njegovo telo je, prema rečima komšije koji ga je pronašao, bilo prekriveno ćebetom na podu garaže. Komšije tvde da je mladić u oca ispalio 5-6 metaka iz službenog pištolja.

Komšije spekulišu da je upucao i svoju majku, a onda pobegao u Mandalinu gde mu živi devojka. U jednom trenutku se pojavila informacija i da je ubio devojku, ali još uvek nema potvrde. I na toj lokaciji je puno policije te se strahuje za sudbinu devojke.

Čista Velika je pod opsadom brojnih pripadnika Interventne policije i kriminalističara, a kako prenosi Jutanji list, neki od policajaca naoružani su i snajperima.

Do krvoprolića je došlo navodno još u subotu oko 17 sati, a policiju je u nedelju nazvao brat supruge preminuloga, nakon što mu se niko nije javljao na fiksni telefon.

Prema pisanju hrvatskih medija, 19-godišnjak je u subotu uveče bio sa prijateljima u jednom kafiću i navodno im se poverio da je uradio nešto grozno, ali nije jasno da li i je rekao šta je tačno učinio. Neslužbeno se spominje da je mladić imao problema s narkoticima.

Porodica je, inače, koristila dva automobila, ali nijednog u nedelju nema pred porodičnom kućom u Čistoj Velikoj.

#Majka

#Otac

#Ubistvo

'