AKTUELNO

Oglasio se i brat čuvenog sportiste.

Bivši fudbaler Dinama, Zvezdan Cvetković (57) pronađen je jutros oko 8 sati mrtav u garaži kod Zagreba na području Maksimira.

Kako je za medije rekao njegov brat Boro Cvetković, on je preminuo nakon što mu je pozlilo, pao je i udario glavom u ivičnjak.

-Tragedija! Strašno! U šoku sam! Čuo sam se sa Zvezdanovim sinom i on mi je rekao kako je bratu poslednjih dana bilo loše. Jutros je oko 7.30 pao ispred kuće, valjda blizu garaže i udario direktno glavom u ivičnjak. Kaže mi bratov sin da je na mestu ostao mrtav - rekao je Svetkovićev brat, koji je takođe bio fudbaler Dinama, a i Crvene Zvezde.

Kako je dodao, pre nekoliko dana mu se takođe slošilo, pa je pao u kući. Povredio je glavu i da mu je bratanac rekao da je preminuo od udarca glavom u ivičnjak, jer nije imao zdravstvenih problema.

Zvezdan Cvetković je igračku karijeru kao odbrambeni igrač osim u Dinamu, proveo i u nemačkom Valdhofu iz Minhena. Pet godina nastupao je i za reprezentaciju Jugoslavije, dok se nakon prestanka igračke karijere okušao i kao trener banjalučkog Borca.

#Fudbaler

#Smrt

#Zagreb

#fudbal

'