separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

region

POSTAO DRŽAVNI NEPRIJATELJ BROJ 1 NAKON IZJAVE O POREKLU HRVATA: Džoni Štulić OTVORIO DUŠU


Džoni zaprepastio region!


– Na prostorima biše Jugoslavije postoje samo tri etničke grupe naroda: istočni Srbi, zapadni Srbi i radikalni Srbi. Istočni Srbi žive na području Makedonije, Crne Gore i Srbije, zapadni Srbi su u Bosni, Hrvatskoj i Sloveniji, a radikalni Srbi su ustaše i četnici – ovo je izjavio Džoni Štulić, nekadašnji lider grupe Azra i jedna od najvećih legendi jugoslovenskog roka, koji je s sa scene nestao u vreme raspada SFRJ i nastavio da živi povučenim životom u Holandiji.

Retko daje intervjue, a kada to učini, obično se mesecima prepričavaju i citiraju. Takvo je bilo i njegovo viđenje ratova na prostoru bivše Jugoslavije devedesetih godina prošlog veka:

– Po mom mišljenju, Jevreji se svete Nemcima preko nas! Inače, mi smo meki stomak Evrope, a Amerikancima nije uopšte u interesu ta Evropa. Možeš ti Amerikancima da kažeš šta hoćeš, da im se dodvoravaš, da činiš po njihovom, ali oni će da te koknu ako nađu za shodno. Mora da postoji dežurni krivac celo vreme. Na 200 metara od Bele kuće je najveći kriminalac na svetu. Ali, mora se napraviti privid da su Srbi ili Iračani najveći kriminalci. Tako, mora postojati Pedro koji visi – kazao je Štulić.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti