separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

region

OTKRIVEN IDENTITET ZLOČINCA: Ovo je čovek koji je ubio šestočlanu porodicu!  Poštedeo je samo SVOJE DETE!


Beba koja je pronađena nepovređena na mestu zločina dete je ubice koji je počinio samoubistvo.


Hrvatsku i region potresla je vest o porodičnom masakru, kada je muškarac, verovatno iz ljubomore, ubio šestoro članova jedne porodice, dok je preživela samo sedmomesečna beba. Kako prenosi "Jutarnji list", poznat je i identitet čoveka koji je počinio pokolj. U pitanju je takista Igor Nađ.   

Nađ je taksirao u vozilu "škoda oktavija", a automobil je pronađen pokraj jedne napuštene zgrade s grafitima na području Brezovice.  

Kako javlja "RTL", za sada je poznato da su ubijene sestre Maja i Josipa T, kao i 10-godišnjak koji je najverovatnije bio Majin sin. 

Maja bi za osam dana slavila 35. rođendan. Ubijena su još dva muškarca i jedna žena. Beba koja je pronađena nepovređena na mestu zločina dete je ubice koji je počinio samoubistvo, saznaje "Jutarnji list".  

Igor Nađ je pobegao nakon masakra, a u trenutku kada ga je policija locirala i spremala se da ga uhapsi u petak nešto posle četiri sata ujutro, izvršio je samoubistvo.  

Autor: TANJUG/ Foto FaH/ Damir Sencar/ bk

ŠTA SE DOGODILO U CIMERMANOVOJ ULICI  

U nezapamćenoj tragediji u prestonici Hrvatske ubijena je cela jedna porodica, a preživelo je samo sedmomesečno dete. 

- Bio sam na balkonu kad sam čuo pucnje. Sigurno su bili iz pištolja, a onda su se čuli jauci. Ženski. Minut kasnije, u 21.21 pozvao sam prijatelja i rekao da sam upravo čuo pucnjavu. Nisam mogao da vidim nikakve bljeske od ispaljenih hitaca, ali sam to jasno čuo. Nije bila rafalna paljba - ispričao je za "Index" očevidac pucnjave u kojoj je ubijena čitava porodica u Zagrebu. 

Kako prenose, veruje se da je motiv ljubomora.

Kako kaže ovaj Zagrepčanin, pucnji i jauci dogodili su se dok je dočekivao goste. A onda je ceo kvart opkolila policija. 

- Na balkon sam izašao jer sam očekivao goste, ali nakon što sam čuo pucnje rekao sam im da ne dolaze. Ubrzo je došla policija koja nam je zabranila da prilazimo mestu zločina - ispričao je mladić koji je s balkona slušao kako ubica puca po ljudima. 

Autor: TANJUG/ Foto FaH/ Damir Sencar/ bk

Zagrebačka policija potvrdila je porukom u 4.10 minuta da je šestostruki ubica iz ovog grada počinio samoubistvo prilikom hapšenja.

 - Još tokom uviđaja policija ga je locirala u Brezovici. Prilikom hapšenja počinio je samoubistvo - napisali su iz policije.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti